Menu
 
25.11.2016

Firmowa Wigilia w Restauracji Naftaya

Zapraszamy do zorganizowania przyjęcia wigilijnego w Restauracji Naftaya.


Święta Bożego Narodzenia są wyjątkowym okresem w roku, a Firmowa Wigilia wspaniałą okazją do zacieśnienia więzi między pracownikami. Zgodnie z długą tradycją na wigilijnym stole powinno znaleźć się dwanaście dań, a każdy z uczestników wieczerzy powinien spróbować każdego z nich, aby w ten sposób zapewnić sobie pomyślność w całym nadchodzącym roku.

Dania wigilijne:

Barszcz czerwony z uszkami, tradycyjna zupa grzybowa, tradycyjny żurek świąteczny z grzybami.

Ryba w panierce migdałowej z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty, gołąbki z grzybami, pierogi ruskie, pierogi ze śliwkami, pierogi z kiszoną kapustą, pierogi ze szpinakiem, filet z karpia w galarecie, ryba po grecku, dorsz panierowany z ziemniakami i surówką, krokiety z kapustą, śledź po japońsku, świąteczna kapusta z grochem, filet z karpia po żydowsku, miruna panierowana z ziemniakami i surówką, gołąbki z grzybami, krokiety ruskie, kasza jaglana.

Strudel, makowiec, sernik, kutia.

Nasz profesjonalizm i doświadczenie gwarantują wysoki poziom organizacyjny wydarzenia, a wykwalifikowany personel i obsługa sali sprostają wszelkim wymaganiom, upodobaniom oraz gustom Gości.

Szczegółowe informacje i rezerwacja terminów:
Manager Restauracji
Janusz Mikosz
+48 697 886 897