Menu
 
27.06.2016

Kolacja Komentowana "Podkarpacie naturalnie" 01/07/2016

To forma niezwykłego spektaklu kulinarnego łącząca doskonałą kuchnię z elementami restauracyjnego savoir-vivre oraz sztuka doboru win.

Kolacja zostanie oparta wyłącznie na najwyższej jakości lokalnych składnikach, dostarczanych do Restauracji Naftaya przez regionalnych hodowców i sadowników.

Podanych zostanie Państwu 5 potraw w połączeniu z winami oraz amuse bouche i intermezzo.

Tajniki łączenia potraw z winami oraz ideę budowania samych potraw będzie odkrywał przed Państwem wybitny sommelier.

Specjalnie dla Państwa kolację poprowadzi

Daniel Aniołowski

Daniel Aniołowski to najwyższej klasy sommelier legitymujący się Brytyjskim Certyfikatem Wine & Spirit Trust Level 3 oraz jedyny na Podkarpaciu członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich, należącego do L'Association de la Sommellerie Internationale. 

Kolacja Komentowana "Podkarpacie naturalnie"

1 lipca /piątek/ 2016 roku
o godzinie 19.00

Rezerwacje i szczegółowe informacje

tel. +48 663 224 155, 13 43 662 12

Liczba miejsc ograniczona