Kolacja Komentowana "Podkarpacie naturalnie" 01/07/2016
To forma niezwykłego spektaklu kulinarnego łącząca doskonałą kuchnię z elementami restauracyjnego savoir-vivre oraz sztuka doboru win.
Kolacja zostanie oparta wyłącznie na najwyższej jakości lokalnych składnikach, dostarczanych do Restauracji Naftaya przez regionalnych hodowców i sadowników.
Podanych zostanie Państwu 5 potraw w połączeniu z winami oraz amuse bouche i intermezzo.
Tajniki łączenia potraw z winami oraz ideę budowania samych potraw będzie odkrywał przed Państwem wybitny sommelier.
Specjalnie dla Państwa kolację poprowadzi
Daniel Aniołowski
Daniel Aniołowski to najwyższej klasy sommelier legitymujący się Brytyjskim Certyfikatem Wine & Spirit Trust Level 3 oraz jedyny na Podkarpaciu członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich, należącego do L'Association de la Sommellerie Internationale.
Kolacja Komentowana "Podkarpacie naturalnie"
1 lipca /piątek/ 2016 roku
o godzinie 19.00
Rezerwacje i szczegółowe informacje
tel. +48 663 224 155, 13 43 662 12
Liczba miejsc ograniczona