Menu
 
08.01.2018

Naftaya w przewodniku Gault&Millau 2018

Miło nam poinformować, że nasza restauracja Naftaya została wyróżniona czapką
w prestiżowym Żółtym Przewodniku Gault&Millau Polska 2018.

W tegorocznej edycji jest opisanych 580 restauracji z czego tylko 6 z Podkarpacia
i jako jedyni otrzymaliśmy takie wyróżnienie w Krośnie.

 

Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska obok Michelina jest jednym z dwóch najważniejszych
przewodników kulinarnych na świecie.
Przewodnik ten to kulinarna mapa naszego kraju. Znajdują się w nim rzetelne informacje o tym,
gdzie warto zjeść i kupić regionalne produkty, przetestowane przez ekspertów.
Każdego roku kilkunastu wykwalifikowanych, anonimowych inspektorów dokładnie ocenia około tysiąca restauracji.
Do przewodnika trafia mniej niż połowa - to miejsca naprawdę godne uwagi.